Page 16

RACC_487_CAT

socis racc Jordi Bordas CAMPIÓ DEL MÓN DE PASTISSERIA per lluís falcon. foto jose irún Des de la pastisseria Santacreu de Viladecans, el soci del RACC Jordi Bordas (www.jordibordas.com) va viure el seu #MomentClau el 2011, en guanyar la Copa del Món de Pastisseria a Lió. “En l’edició anterior havíem quedat penúltims. Amb l’ajuda de la meva germana, psicòloga, vam afrontar el repte, amb canvis en l’equip i en la manera de treballar. Quan tens un somni, res no t’ha d’aturar…” Ara, amb B-Concept ofereix formació i coaching. “Si vols resultats, has de saber gestionar un equip de persones”. Menys calories. Vegetarià, proposa “una pastisseria saludable, molt més lleugera, amb menys sucre i làctics, que respecti les propietats dels productes”… Compara els joves pastissers del país amb els xefs de fa uns anys: “Ja es fa una feina excel·lent; només falta la difusió”. Agraït al RACC, que l’ha ajudat més d’una vegada. “Vaig passar una època en què anava una mica despistat amb el manteniment del cotxe…” n La mandarina. El concurs de TV MasterChef va convertir aquestes postres en tot un fenomen mediàtic. Jordi Bordas les va idear per a un sopar benèfic. Per crear unes noves postres pot estar mesos, fins i tot un any. “Sóc perfeccionista, observo, reflexiono molt, m’obsessiono…” RACC 16 octubre 2015


RACC_487_CAT
To see the actual publication please follow the link above